X-mas Tafels

Beschrijving Xmas Tafels

Maak je klaar voor een leerzaam avontuur in de met sneeuw bedekte wereld van Xmas Tafels. In dit spel speel je als de kerstman en ga je op missie om alle glinsterende kerstballen te verzamelen die over de levels verspreid liggen. Maar het is niet zo eenvoudig als het klinkt!

Probeer veilig naar het einde van het level te komen door op platforms te springen en over hellingen te racen. Maar pas op dat je niet in het ijskoude water valt. Eén verkeerde stap en je bent af.

Het winterwonderland zit vol verrassingen, en sommige zijn niet zo vriendelijk. Pas op voor gevaarlijke ijsmonsters zoals chagrijnige sneeuwpoppen, grote yeti's en vliegende pinguïns. Ze zijn allemaal uit om de Kerstman te stoppen. Je hebt slechts drie levens. Als monsters je vangen of als je een misstap maakt verlies je een hartje. Als je alle hartjes kwijt bent ben je af en moet je opnieuw beginnen.

Gelukkig kan je ook terugvechten tegen de monsters. Voor elke 10 kerstballen die je verzamelt, verdien je een sneeuwbal. Gebruik de sneeuwballen om tegen de ijzige vijanden terug te vechten.

Net als je denkt dat je het einde van een niveau hebt bereikt, wacht er nog een uitdaging. Om naar het volgende level te kunnen moet je eerst een tafelsom beantwoorden. Spring tegen het blok met het juiste antwoord erop om de deur naar het volgende level te openen. Maar wees voorzichtig – als je tegen het blok springt met het verkeerde antwoord ben je af.

Met 30 spannende levels verspreid over drie verschillende werelden, is er geen tekort aan avontuur. Aan het einde van elke wereld staat er een gevaarlijke eindbaas op je te wachten. Versla de eindbaas om door te gaan naar de volgende wereld. Veel leerplezier!


pin it