Tafel Springen

Speel hier het spel Tafel Springen, een spannend en leerzaam spel waarin je Freddy de groene vierkant moet helpen om uit het lab te ontsnappen. Om een uitweg uit het lab te vinden, moet je alle groene blokken breken. Alleen dan kun je door naar het volgende level waar een nieuwe uitdaging wacht.

Maar wees gewaarschuwd, de blokken zullen niet zo makkelijk breken. Je moet op het blok springen totdat het getal op het blok 0 bereikt. Als het getal 0 bereikt, breekt het blok en moet je er snel afspringen.

Aan het begin van het level staat met welke tafel je moet rekenen. Als het getal op het blok bijvoorbeeld 10 is en de tafel van 2 wordt aangegeven, moet je 5 keer op het blok springen totdat het breekt.

Naarmate je verder komt in de levels, worden de getallen op de blokken hoger en de tafels uitdagender. Zo kun je alle tafels in dit spel oefenen. Elk level is een unieke combinatie van platformen, blokken en puzzels om op te lossen. Bedenk voordat je begint te springen een tactische route. Zo voorkom je dat je later in het level in de problemen komt, omdat je niet meer terug kunt.

In totaal heeft het spel 35 levels om te spelen en wordt de tafel van 1 tot en met 10 behandeld.


pin it