Color Sprint

Speel het spel Color Sprint

In dit spel ben je een klein gekleurd poppetje en jouw missie is om zo groot mogelijk te worden. Je wordt groter als je door poppetjes rent van dezelfde kleur als jij. Maar pas op! Als je tegen poppetjes van een andere kleur botst, word je kleiner. En er is meer - als je tegen een muur aanloopt, verander je in die kleur van de muur en krimp je ook een beetje. Wees echter voorzichtig, want als de muur te hoog is, struikel je en ben je af. Aan het einde van het level is een grote eindbaas, als je groter bent dan de eindbaas mag je door naar het volgende level.

Aan het begin van elk level krijg je een tafelvraag te zien. Als je begint met rennen, zie je twee grote schermen verschijnen. Op één scherm staat het juiste antwoord, en op het andere een verkeerd antwoord. Zorg ervoor dat je door het scherm met het juiste antwoord rent. Dit zorgt ervoor dat je groeit en door rennen. Als je het verkeerde antwoord kiest, krimp je en moet je het level opnieuw beginnen. De tafels 1 tot en met 10 worden behandeld in dit spel.

Tijdens het rennen kan je ook munten verzamelen die op de grond zijn verspreid. Je kunt deze munten gebruiken in de shop. Er zijn 27 coole hoeden die je kunt kopen voor je poppetje. Sommige hoeden kun je krijgen met munten, en anderen ontgrendel je door speciale taken te voltooien. Er zijn heel veel levels die steeds wat moeilijker worden. Veel speelplezier met dit educatieve rekenspelletje voor de basisschool!


pin it