Blocky Tafels

Hoe werkt het spel Blokkie Tafels

Ga in dit spel op een nieuw rekenavontuur met Blokkie de papegaai. Blokkie is een speciale papegaai die kan groeien door blokken te bouwen. Ook kan Blokkie krimpen door andere blokken te raken. Probeer samen met Blokkie alle obstakels te ontwijken door op het juiste moment te groeien of af te wachten. Het doel van het spel is om alle levels te halen.

Voordat je echt kan beginnen met het level moet er een tafelsom opgelost worden. Aan het begin van het level worden er twee antwoorden laten zien waaruit je kan kiezen. Als je het goede antwoord kiest gaat het level beginnen en gaat Blokkie versnellen. Hoe verder je in het spel komt hoe moeilijker de tafelsommen worden.

In de levels kan je verschillende obstakels tegenkomen zoals heuvels, diepe gaten en nauwe tunnels. Probeer de obstakels te ontwijken en wees geduldig want als je een ander blokje raakt ben je af. Later in het avontuur kan je ook andere gevaren tegenkomen zoals stekels, groene monsters en eindeloze putten. Er is zelfs een groen monster dat ook kan groeien. Pas dus goed op!

Tijdens het spelen kan je ook munten verzamelen. Gebruik deze munten om nieuwe dierenvriendjes van Blokkie te kopen zoals de giraffe, de krokodil of de pandabeer. Probeer veel munten te verzamelen zodat je alle vriendjes van Blokkie kan vrijspelen.


pin it