Snelweg Tafels

Hoe speel je het spel Snelweg Tafels?

Snelweg Tafels is een spannend racespel dat je helpt met het leren van de tafelsommen. In dit spel rijd je op een drukke snelweg die ligt tussen mooie steden. Het doel is om alle auto’s te ontwijken terwijl je over de weg rijdt. Hoe sneller je rijdt hoe meer punten je krijgt, en als je net langs een auto rijdt krijg je bonuspunten.

Tijdens het rijden kom je onderweg tafelsommen tegen van de tafels 1 tot 12. Er zijn vier mogelijke antwoorden op de weg en jij moet door het juiste antwoord rijden om door te gaan. Als je de verkeerde kiest, ben je af. Dit maakt het niet alleen een uitdagend racespel, maar ook een leuke manier om beter te worden in rekenen. Je leert snel de tafelsommen, net zoals je snel leert racen. Als je de tafelsommen goed kunt kan je makkelijk rekenvragen oplossen. Dit helpt je ook bij andere vakken op de basisschool, want rekenen komt bijna overal voor.

Naast het racen en leren, kun je in Snelweg Tafels ook je auto helemaal naar jouw smaak aanpassen. kunt je auto in verschillende kleuren verven, wat zorgt voor een unieke uitstraling. Ook kun je nieuwe wielen kiezen om beter te rijden en een coolere stijl. Je kunt zelfs de vering van je auto aanpassen voor een andere rijervaring. En als je echt wilt opvallen, kun je je auto versieren met stickers, spoilers en sirenes. Er zijn in totaal 14 verschillende auto’s waarin je kunt rijden en die je kan pimpen.

In Snelweg Tafels zitten in totaal vier spelsoorten die je kunt spelen. In de Eenrichtingsverkeer-modus gaan alle auto's dezelfde kant op, wat zorgt voor een snelle en spannende race. In Tegengesteld Verkeer wordt het ingewikkelder omdat sommige auto's de andere kant op rijden. Bij de Tijdaanval-modus moet je zo veel mogelijk sommen oplossen voordat de tijd om is. En in de Snelheidsbom-modus moet je snel blijven rijden. Als je te langzaam rijdt ontploft de bom en ben je af.


pin it