My Smart Horse

Welkom bij het My Smart Horse Spel.

Eerst kies je een ruiter en dan een paard. Vergeet niet je eigen paard een naam te geven. Nu heb je een slim paard waarmee je kan paardrijden in verschillende toernooien. Tijdens de toernooien reis je door de hele wereld heen en kan je aan bekende races deelnemen. Ook kan je losse races rijden en zo de tafels 1 voor 1 oefenen. Bij de losse races kan je verschillende prijzen halen.

Om een wedstrijd te winnen moet je iedereen inhalen maar dat gaat niet makkelijk. Je moet veel opgaves goed beantwoorden en over de obstakels springen om een kans te maken op de eerste plek. Ook is het belangrijk dat je paard genoeg energy heeft voor een grote wedstrijd. De race is een combinatie van vlakkebaanrennen en hindernisrennen. De races vinden plaats op zand en gras banen.

De stal is de plek om je paard fit te houden. Je kan na een lange wedstrijd je paard verzorgen met sponzen, zeep en water. Om ervoor te zorgen dat je paard genoeg energie heeft kan je voer voor je paard kopen zoals, appels, hooi, brok en wortels.

Als je iets wil kopen in de winkel heb je daar muntjes voor nodig. Je kan muntjes krijgen door opgave goed te beantwoorden, een wedstrijd te winnen of prijzen te behalen. Als je nieuwe dingen wilt ontgrendelen moet je toernooien winnen. Dan kan je bijvoorbeeld een nieuw zadel, hoefijzers, deken of een halster kopen. Veel succes met dit gratis educatieve paarden spel voor het leren van rekenen op de basisschool.


pin it