Tafels Eend

De Tafels Eend heeft in dit spel jouw hulp nodig in een nieuw avontuur. Tijdens een storm is de Tafels Eend verdwaald geraakt en geland in een bijzondere wereld. Help de Tafels Eend uit deze wereld te ontsnappen door alle levels te halen. Dit is een uitdagend tafels oefen spel voor leerlingen van groep 5, 6, 7 en 8.

De enige manier om een level te halen is door de magische sleutel te pakken. De sleutel komt pas tevoorschijn wanneer je alle tafelsommen goed hebt beantwoord. Maar pas op, want als je een tafelsom verkeerd beantwoord ben je af en moet je opnieuw beginnen. Als je de sleutel hebt gepakt gaat de gesloten deur open en kan je er doorheen lopen.

Er zijn ook veel gevaren in deze wereld. Er kunnen stekels op de grond of aan het plafond zitten die je niet mag aanraken. Ook zitten er soms beestjes onder de stekels of zitten ze niet goed vast waardoor de stekels kunnen bewegen of vallen.

Per level heb je in totaal 15 seconden de tijd om deze te halen. Probeer daarom van tevoren goed in te plannen welke antwoorden je wilt pakken voordat de tijd voorbij is. Nadat je alle vragen goed hebt beantwoord moet je ook nog de sleutel pakken en naar de deur lopen, probeer hier ook rekening mee te houden om het makkelijker te maken.


pin it