Tafel van 10 werkbladen


Bekijk werkblad

Bekijk werkblad

Bekijk werkblad

Bekijk werkblad

Leerzame tafel van 10 werkbladen

De tafel van 10 is vaak één van de eerste tafels die geleed wordt. Ook voor de tafel van 10 hebben we mooie gratis werkbladen gemaakt. Voor veel leerkrachten zijn deze werkbladen een onderdeel van het lesplan. Maar je kan je natuurlijk ook uitprinten om er thuis mee te oefenen, dan ben je alvast voorbereid voor wat er op school komen gaat met de reken lessen.

Bij de tafel van 10 heb je de antwoorden zo op een rij. Je hoeft alleen maar een 0 toe te voegen en dan heb je het antwoord al. Bijvoorbeeld 4 x 10 = 40. Je hebt hier de 4 voegt de 0 toe en dan heb je het antwoord; 40. Dit kan dan natuurlijk ook bij 7 x 10 = 70. Je hebt hier de 7 je voegt de 0 toe en dat is het antwoord.

De tafels van vermenigvuldiging zijn de basis voor verdere keersommen en algemene rekenontwikkeling. Hier worden oefeningen aangeboden die aansluiten bij het rekenonderwijs van de basisschool. Deze gratis tafel werkbladen om te printen of te downloaden in pdf formaat zijn speciaal geschikt voor de leerlingen van de basisschool. Zelf kan je ook een tafel werkblad maken met opgaves en een antwoorden blad met de werkblad generator. Deze werkbladen worden willekeurig gegenereerd en is daarom een eindeloze hoeveelheid oefenmateriaal voor thuis of in de klas.

Advertentie:
pin it