Tafels Oefenen Groep 4

In groep 4 wordt gestart met het leren van de tafels. Op deze pagina wordt verwezen naar drie oefenvormen voor de tafels die meestal in groep 4 worden geleerd. Oefen de tafels op een rij, door elkaar en rustig op papier via een van de tafels oefenen werkbladen. Als je de tafels goed kent kan je op tijd gaan oefenen met de tempotoets en daarna natuurlijk het kleine tafeldiploma halen.

Welke tafel wil je leren?

Advertentie:

Werkbladen groep 4

Tafel van 1

Bekijk en print het Tafel van 1 werkblad.
Tafel van 1
Bekijk werkblad

Tafel van 2

Bekijk en print het Tafel van 2 werkblad.
Tafel van 2
Bekijk werkblad

Tafel van 3

Bekijk en print het Tafel van 3 werkblad.
Tafel van 3
Bekijk werkblad

Tafel van 4

Bekijk en print het Tafel van 4 werkblad.
Tafel van 4
Bekijk werkblad

Tafel van 5

Bekijk en print het Tafel van 5 werkblad.
Tafel van 5
Bekijk werkblad

Tafel van 10

Bekijk en print het Tafel van 10 werkblad.
Tafel van 10
Bekijk werkblad

Rekenen groep 4

In groep 4 leer je de eerste tafels. Je leert de tafels van 1,2,3,4, 5 en de tafel van 10! Op deze pagina staan ze op een rijtje en kan je ze zo gemakkelijk oefenen. Dit zijn de tafeltjes die je leert met rekenen in groep 4. Deze rekensommen kan je op verschillende manieren oefenen. Eerst kan je ze op een rij oefenen en daarna door elkaar. Heb je deze tafels onder de knie? Probeer dan de tafels van groep 5 te oefenen!

Deze pagina is gericht op leerlingen van de basisschool. Je kan hier alleen of met je ouders online oefenen. Het leren van deze keersommen is een basis rekenvaardigheid en een onderdeel van het rekenonderwijs dat vaak terug gaat komen bij het maken van rekenopgaves ook in de hogere groepen. Hiermee is het kennen van de tafelsommen niet alleen nu belangrijk maar ook in de toekomst.

pin it