Tafel van 1 werkbladen


Bekijk werkblad

Bekijk werkblad

Bekijk werkblad

Bekijk werkblad

Leuke tafel van 1 werkbladen

Hier zijn verschillende gratis tafel van 1 werkbladen beschikbaar met leuke oefeningen. De verschillende oefeningen zijn gemaakt om de tafels te leren en goed te onthouden. Oefeningen die leerlingen kunnen maken zijn bijvoorbeeld lijnen trekken van de opgave naar het juiste antwoord en gemixte opgaven op een rij beantwoorden. Naast de online oefeningen is het een goede toevoeging om ook op papier sommen te maken.

Meestal begin je in de klas met het leren van de tafel van 1, dit kan goed met het 5 stappenplan en met ondersteuning van de oefenbladen. Na deze tafel van vermenigvuldiging wordt de tafel van 2 geleerd. Als je deze tafel leert met de getallenlijn dan maak je steeds sprongetjes van 1. Deze werkbladen zijn speciaal geschikt voor de leerlingen van groep 4 en groep 5.

De tafels van vermenigvuldiging zijn de basis voor verdere keersommen en algemene rekenontwikkeling. Hier worden oefeningen aangeboden die aansluiten bij het rekenonderwijs van de basisschool. Deze gratis tafel werkbladen om te printen of te downloaden in pdf formaat zijn speciaal geschikt voor de leerlingen van de basisschool. Zelf kan je ook een tafel werkblad maken met opgaven en een antwoorden blad met de werkblad generator. Deze werkbladen worden willekeurig gegenereerd en is daarom een eindeloze hoeveelheid oefenmateriaal voor thuis of in de klas.

Advertentie:
pin it